Tuesday, April 10, 2007

Carpe Diem !!!


"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani! Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi! Danseaza ca si cand nimeni nu te vede! Canta de parca nu te-ar auzi nimeni! Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant!!!"

1 comment:

suzy said...

Se spune ca principala trasatura care diferentiaza omul de animale este ratiunea.Omul ca fiinta rationala poate distinge intre bine si rau,intre urat si frumos.Insa de multe ori,prin actiunile lor egoiste,oamenii dovedesc ca nu sunt cu mult diferiti de animale,incalcand toate principiile si valorile morale in atingerea scopului propriu.John Stuart Mill spunea ca"libertatea ta inceteaza in momentul in care incepe libertatea celuilalt."
Preocupati de grijile cotidiene,
oamenii au uitat sa se mai bucure de lucrurile simple care fac parte din viata lor de zi cu zi si care pot parea banale la un moment dat.Cu alte cuvinte,oamenii au uitat sa-si traiasca viata!Presati de trecerea timpului si simtind problemele financiare ca un bolovan care apasa din greu pe sufletele lor,oamenii nu mai stiu sa comunice cu cei de langa ei,nu-si mai amintesc cu adevarat ce inseamna cuvantul dragoste si ca o imbratisare poate uneori sa aduca mult soare in viata unei persoane.Viata e scurta si merita traita!Inhibati si plini de retineri,oamenii au uitat sa se bucure de o clipa ca si cum ar fi ultima.Deschizandu-si inima,bucurandu-se de frumusetile naturii si aratand afectiune celor dragi,oamenii isi vor redobandi libertatea interioara si vor reusi sa gaseasca adevarata fericire.In acel moment vor putea spune:sunt liber deci traiesc!